TEK-EX teknikexperten

God förmiddag, god förmiddag! Hoppas ni mår bra och även har en strålande fin dag, idag tänkte jag passa på att skriva ett inlägg. Det ska handla om företaget TEK-EX teknikexperten, vilket är företaget jag vände mig till för att laga min mobiltelefon i Tranås.

För några veckor sedan tappade jag min mobil i marken när jag skulle lägga ner den i min ficka, först fick jag panik. Sedan blev jag lite lugnare då jag tänkte att den säkert inte skulle ha tagit skada eftersom jag alltid tappar den utan att den går sönder. När jag sedan tog upp mobilen fick jag panik igen, skärmen hade gått sönder. För första gången hade min mobil gått sönder när jag tappat den, jag visste inte riktigt hur jag skulle agera. När jag väl kom hem den dagen satte jag mig vid datorn för att leta upp ett företag som kunde laga min mobiltelefon i Tranås, jag hittade då TEK-EX teknikexperten. Nästa dag innan jag skulle besöka dem upptäckte jag att ljudet i min mobil inte fungerade som det skulle, antagligen hade det tagit stryk av fallet också. Jag hade då förhoppningen att de skulle vara tillräckligt bra på teknik för att lösa det problemet också. Idag vet jag att det var ett bra val att vända sig till just det här företaget, tack vare det har jag idag en hel mobil som nästan är som ny igen. De gjorde ett riktigt bra jobb med att laga min mobiltelefon i Tranås, vilket jag idag är väldigt tacksam för. Det gör att jag kan avsluta det här inlägget med att rekommendera det här företaget till er andra där ute som har en trasig mobil som behöver lite omvårdnad.